Vad kan Trinny och Susannah göra för mig?

Trinny och Susannah stylar om Sverige och jag är en av dem som haffades på stan i Karlstad. De hade lovat ge mig en styling för att bli sexig. Att vara 50 år och singel är inte det lättaste. Vem vill dejta någon som fött 5 barn och alltid jobbar sig trött så påsarna hänger under ögonen. Nu skulle de hjälpa mig att locka fram det som männen vill se hos mig. Efter många års dejtande så har jag insett att det inte finns något som jag lyckas fånga blickarna med längre än möjligen några timmar. Det funkar fint att tända elden på PRO danser och hos raggarsugna män ute på krogen. Med onödigt mycket alkohol eller potensstimulerande läkemedel har jag lyckats bra,,, men det vore mycket trevligare om det lyckades många gånger med samma kille och då menar jag inte nödvändigtvis samma dag.

Något verkar saknas för även om männen jag dejtat lever som singlar, säger att de vill träffa mig, de vet vem jag är, våra träffar har varit bra och välplanerade så är det snopet att bli visad på dörren efter frukost och aldrig mer inviterad till en ny dejt. Jag förstår att det handlat om sexuell tillfredsställelse med någon som man kan lita på. Det har varit fina möten som vi båda längtat efter. Men när trofén vunnits efter hård kamp om att vinna mina känslor så vaknar jag upp till verkligheten dagen efter. Killen attraheras inte av mig längre och ber mig stanna kvar eller komma tillbaka igen. Att ständigt inse att man duger till att höra av sig till vid behov får mig att känna mig som en tablett Viagra. Den fungerar tills den är förverkad efter natten. Förhoppningvis så plockar han fram sin lilla ask igen från byrålådan när han får tid igen för ett möte på hans villkor. Nu är detta lagt till handlingarna och mitt nya liv har just startat.

Min förhoppning är att bli hjälpt att kunna visa mig som en sexig kvinna som någon skulle vilja bli glad av att vakna tillsammans med och känna sig glad över. Jag vill att han ska gilla att se mig hela dagen även med kläderna på. En man som bryr sig om att uppvakta mig och ger mig sin uppmärksamhet är värd att göra sig fin och sexig för. Jag blir ju själv glad om den jag träffar bryr sig om hur han ser ut för min skull. Den killen jag dejtar ska inte behöva skämmas över att gå på stan tillsammans med mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0