den 4/4 är jag med i TV 4 plus - Trinny och Susannah

Information på TV4 om programmet som jag kommer att vara med i. Karlstad sänds som del 2 den 4/4 kl 21:00.


Trinny och Susannah stylar om Sverige

Säsongsstart för Trinny & Susannah stylar om Sverige

Måndag 28 mars 2011 21:00

Lördag 02 april 2011 19:00 (R)

Programstart. Del 1 av 8. Trinny och Susannah börjar sin makeover-resa i Lund där de träffar tio personer. Bland andra möter de lärarstudenten Linus som klär sig i färgglada second hand-fynd, 32-åriga Michelle som drömmer om en sexigare stil och 54-åriga Yvonne som har tappat självkänslan efter en bröstcanceroperation. Alla får de hjälp till en stilmässig nystart.

I det första avsnittet av Trinny & Susannah stylar om Sverige har stilpoliserna Trinny och Susannah landat i Sverige och Lund för att styla om tio personer som är i stort behov av en stilmässig nystart. Bland annat träffar de Yvonne som efter sin bröstcancer ogärna klär sig i urringade kläder.

Trinny & Susannah stylar om Sverige startar i Lund. Stilpoliserna ska i kvällens program göra om tio personer som behöver en nystart.

Den brittiska duon träffar bland andra Linus, 26 år. Han är lärarstudenten som klär sig i färglada kläder han fyndat köpt billigt i secondhandbutiker. 

De träffar även Michelle, 32 år. Hon drömmer om att klä sig lite sexigare men i själva verket går hon mest omkring i slitna jeans och gympaskor när hon går ut på krogen med sina väninnor.

Petra, 38 år, behöver också hjälp med att hitta en ny stil. Hon har genomgått en gastric bypassoperation och gått ner över 60 kg på ett år. Nu behöver hon hjälp med att hitta sitt nya jag och sluta gömma sig i för stora kläder.

Yvonne, 54 år, vågar efter sin bröstcancer inte klä sig i tighta eller urringade kläder. Trinny och Susannah ser det som sitt uppdrag att hjälpa Yvonne att hitta tillbaka till sin kvinnlighet.

På vägen mot att hitta sitt nya jag blir det inte bara prat om kläder, smink och hår utan dagen kantas också av glädje, tårar och samtal om kroppen och självkänsla.

Del 1 av 8.
Trinny och Susannah stylar om Sverige är en svensk livsstilsserie från 2011 som sänds i åtta delar.

Stylisterna och stilexperterna Trinny Woodall och Susannah Constantine har gjort sig kända för sitt rättframma sätt, men också för sin förmåga att få människor att känna sig vackra utifrån sina egna förutsättningar. I vår är det dags för stylistduon att äntligen besöka Sverige och förvandla svenska kvinnor och män till sina allra snyggaste jag.

I varje program besöker Trinny och Susannah en svensk stad för att ge tolv personer chansen till en stilmässig nystart. Städerna som besöks är Falun, Lund, Malmö, Stockholm, Göteborg, Karlstad och Borås. Tonvikten ligger vid att göra det bästa av personernas egna förutsättningar. När kläder, smink och hår är på plats avslutas varje program med en modevisning inför publik.


Om Trinny och Susannah

De slog igenom 2001 i programmet What not to wear i BBC. I programmet, som även sänts i svensk tv under namnet Stilpoliserna, blev de snabbt vitt omtalade, men också omtyckta för sitt frispråkiga och okonventionella sätt att ta sig an sina makeover-objekt.

Sedan dess har de gjort ett flertal andra tv-produktioner bland annat Trinny & Susannah undress och Trinny & Susanna undress the nation, skrivit ett flertal böcker om stil samt varit makeover-experter hos Oprah Winfrey bland mycket annat.

Episodguide

Fler avsnitt


Kommentarer
Postat av: Lars-Erik Holmström

Jag ska försöka komma ihåg att spela in det. Ska också bli roligt att se dig "live" igen efter alla dessa år...

2011-03-30 @ 08:12:41
URL: http://www.nojessajten.se
Postat av: Anonym

Hej!

Jag driver en tv-blogg som heter http://tvminnen.blogg.se

Nu efterlyser jag personer som har någon anknytning till tv:n på ett speciellt sätt som kan tänkas vara med i min tv-blogg. Har du till exempel varit publik i ett tv-program? Är du släkt med en jätte stor kändis? Var du ett av alfabetsbarnen i fem myror? Eller något annat liknande? Eller så kanske du känner någon person som har en speciell anknyning till tv:n om du inte känner att du har det? Skriv i så fall till mig om detta verkar intressant.

Trevlig dag!

Mvh

2011-04-09 @ 13:18:23
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0